O tehnică foarte eficientă de materializare în 3D

Un mesaj al Hathorilor transmis prin Tom Kenyon

 


În acest mesaj vom căuta să vă împărtășim o metodă de materializare a rezultatelor, în realitatea voastră 3D, precum și în alte dimensiuni ale ființei voastre. Această metodă se bazează pe o înțelegere fundamentală a geometriei și a naturii conștiinței. Există multe geometrii ce pot fi folosite că mijloace de materializare. Dorim să vă împărtășim una dintre cele mai simple metode – care, paradoxal, este și cea mai de efect.

Primul lucru care trebuie înțeles, referitor la materializare, este că fiecare acțiune are o contra-acțiune. Acest lucru se datorează dualității – până în momentul în care ajungeți în dimensiunile superioare ale conștiinței, unde nu mai există dualitate. Întrucât această metodă este pentru a materializa noi realități în viața voastră 3D, dualitatea este un factor.

Un alt aspect important ce trebuie înțeles este precauția ca ea să nu facă rău. Acest principiu are în vedere să vă apere de consecințele negative – adică, spus în cel mai simplu mod, creațiile voastre nu ar trebui să vă dăuneze, vouă înșivă sau altora.

Dată fiind natura acestui material, vă vom oferi informațiile în trei părți. În prima parte este abordata geometria materializării.

A doua tratează despre stările non-duale de conștiință și cum să intrați în comuniune cu aceste tărâmuri mai înalte, din ființa voastră. Aceste două fascicule de informații vor fi întregite până la 1 octombrie anul curent. Acest lucru constituie pregătirea pentru o Meditație Acustică Mondială, ce vă avea loc duminică, 4 noiembrie, în timpul unui atelier de lucru Hathor Intensiv, intitulat The Art of Seeding New Realities. (Arta de a Semăna Noi Realități)

Al treilea fascicul de informații se referă la îmbinarea stărilor non-duale de conștiință, cu măiestria de a crea rezultate în timp și spațiu. Această învățătură unificatoare va fi transmisă până la 1 decembrie, anul curent.

În plan colectiv și individual, vă aflați la o răscruce cosmică. Alinierea din 21 decembrie 2012 vestește trecerea într-o noua realitate vibrațională. Oficial vorbind, nu suntem de părere că la acea dată lumea vă înceta să existe. Însă lumea, așa cum ați cunoscut-o până acum, se schimbă.
Informațiile pe care vi le oferim în acest mesaj sunt menite să vă ajute în materializarea de noi realități – pentru voi înșivă și pentru omenire. Această metodă accelerează foarte mult procesul de materializare și întrucât timpul – așa cum îl percepeți voi – se accelerează, considerăm că o metodă care acționează rapid vă fi de mare folos.


Metoda 
În această metodă, vă concentrați atenția pe una dintre chakre, pentru a vă trimite intenția. Este adevărat că, din punct de vedere al materializării, secretul constă în unirea intenției, conștiinței și energiei.

În general, cei mai mulți oameni vor constata că obțin cele mai mari rezultate, folosindu-și plexul solar – care este asociat cu voința și puterea personală – că punct de focalizare a energiei.

Vă îndemnăm să faceți experiențe și cu celelalte chakre – inclusiv cu cea a inimii, gâtului, al treilea ochi și a coroanei. Majoritatea oamenilor consideră că materializarea de noi realități, din chakra coroanei, este paradoxală prin natura ei, dat fiind că, la acest nivel, conștiința consideră toate fenomenele drept iluzorii, având tendința de a transcende toate fenomenele – și că, prin urmare, atunci când acționezi din acea chakra, nu există nici o dorință inerentă de a crea ceva.

Referitor la intenția noastră – aceea de a materializa rezultate în realitatea voastră 3D – cei mai mulți oameni vor simţi că cel mai eficient este să lucreze cu plexul solar.

Cu atenția concentrată în plexul vostru solar – localizat în spatele cavității stomacului – vă imaginați în jurul vostru o sferă sau o minge, de mărimea universului, al cărei centru este plexul vostru solar. Când vă imaginați această minge, această sferă, înțelegeți că pe suprafața sferei există un număr infinit de puncte și că activați ceea ce noi numim Sfera Tuturor Posibilităților.

Dificultatea de a materializa noi realități este rezultatul tendinței oamenilor de a crede că tot ceea ce există este realitatea curentă. Există o tendința de a „îngrădi” percepția și de a urma calea ce v-a fost fixată, prin intermediul percepției voastre și a condiționării realizate de forțele externe. Imaginându-vă o sferă de posibilități infinite, produceți o crăpătură, dacă vreți, în oul percepției voastre. Noi posibilități și noi realități devin, astfel, probabile.

Pasul următor este să vă imaginați în viitor, trăind în realitatea pe care v-ați ales-o. Dacă alegeți să materializați un obiect sau o situație, vă imaginați în viitor, având acel obiect sau situație. Dacă este vorba despre o calitate sau o aptitudine din voi înșivă, pe care vă doriți să o manifestați, vă imaginați că posedați această calitate sau aptitudine, în viitor.

Plasați acest Sine Viitor imaginar în față voastră, la o distanță cu care vă simțiți bine. Cei mai mulți oameni vor simți că această distanță este de la 3 până la 9 metri – însă cât de aproape sau de departe plasați acest Sine Viitor, este irelevant. Plasați-l într-o zonă care să vă dea o senzație de confort.
În continuare, imaginați-vă că între plexul vostru solar și plexul solar al acestui Sine Viitor se întinde un fir drept. În timp ce mențineți această aliniere – de la plexul vostru solar la plexul solar al Sinelui vostru Viitor – prin intermediul intenției tăcute, cereți-i Sferei de Posibilități Infinite să vă energizeze intenția.

Prin intenție tăcută ne referim la o acțiune a voinței voastre. Nu e nevoie să spuneți nimic cu voce tare sau chiar în tăcere. Cuvintele nu sunt necesare. Aceasta nu este o afirmație.
Este acțiunea voinței voastre, care determină forțele cosmice să se alinieze cu intenția voastră.
Ea provine din cunoașterea și anticiparea faptului că, prin însăși natura conștiinței voastre, vă sunt accesibile toate posibilitățile.

Astfel, în timp ce vă simțiți Sinele Viitor în față voastră și sunteți conștienți de firul dintre plexul vostru solar și plexul solar al Sinelui vostru Viitor, pur și simplu vă mișcați voința. Prin a vă mișca voința nu ne referim la faptul că ea merge undeva. Ea este ca un generator nemișcat, ce începe să se învârtă, atrăgând energiile de la suprafața Sferei. Această mișcare tăcută a voinței voastre nu are nevoie de cuvinte. Ea este doar o intenție și o anticipare că Sferă Tuturor Posibilităților vă trimite aceste linii de transport a energiei, aceste noi posibilități, prin simplul act de a vă alinia cu Sinele vostru Viitor (cel care trăiește realitatea palpabilă, pe care doriți să o creați).

În timp ce faceți acest lucru, numeroase puncte de Lumină de pe suprafața Sferei vor emana energii ce se aliniază cu intenția voastră – iar între aceste puncte de Lumină de pe suprafața Sferei și plexul vostru solar, vor exista linii de forță. De pe suprafața Sferei, până în plexul vostru solar, ar putea exista zeci de mii de linii. Acest aflux de energie va curge apoi de-a lungul liniei create între voi și Sinele vostru Viitor.

El va energiza noua realitate. Acest Sine viitor devine apoi ceea ce noi numim un „factor magnetic de atracție”. Pe măsură ce continuați să lucrați cu el, în fiecare zi, măriți factorul magnetic de atracție al Sinelui vostru Viitor. Rezultatul acestui lucru este multidimensional. În primul rând, începeți să vă creați noi rețele neuronale în creier, care vă vor permite să materializați această nouă realitate, cu ajutorul structurii voastre neuronale. În plus, factorul magnetic de atracție va duce la creșterea serendipității, atrăgând spre voi persoane, situații și oportunități neașteptate, ce vor accelera materializarea acestei realități.


Amplificarea Factorului Magnetic de Atracție / Sinelui Viitor
Puteți accelera și extinde materializarea noii realități în viața voastră, dacă adăugați elementul apreciere, la acțiunea de materializare. Prin aceasta, vrem să spunem că, atunci când simțiți curgând fluxul de energie, între plexul vostru solar și plexul solar al Sinelui vostru Viitor, să adăugați sentimentul de apreciere pentru realitatea viitoare. În timp ce vă percepeți în viitor, trăind această realitate (pe care o creați acum), simțiți apreciere pentru faptul de a o avea în viața voastră. Adăugarea sentimentului de apreciere, la matricea creației, reprezintă un puternic factor de amplificare pentru intenția voastră.

Subiectul aprecierea și actul de creație este foarte amplu, fiind un subiect pe care speram să îl studiem în viitor – și prea complex, că să îl abordam acum.

Este suficient să spunem că, în ceea ce privește conștiința umană, cei mai puternici catalizatori pentru influențarea realităților neuronale și crearea de noi realități exterioare sunt fie frica, fie iubirea. La nivel de omenire, frica a fost – și continuă să fie – folosită că un mijloc de a controla și dirija rezultatele prezente și viitoare. Iubirea sau, în cazul nostru, aprecierea, este și ea un mijloc puternic de a crea realități exterioare. Această dualitate, așa cum s-a manifestat ea în istoria voastră colectivă, e într-adevăr un teritoriu ce merita să fie explorat.

Dorim să ne referim acum la o fază avansată a metodei. Dacă nu puteți să folosiți tehnică avansată, nu vă faceți griji. Metoda de bază este un mijloc foarte rapid de a produce rezultate. Doar că tehnica avansată accelerează și mai mult acest proces.

Dacă veți lucra îndeajuns de mult timp cu tehnica de bază, veți dobândi gradul de măiestrie necesar folosirii tehnicii avansate.

Mai există o etapă finală, pe care vrem să vi-o semnalăm, înainte de a vorbi despre tehnica avansată. Această etapă crucială este necesară atât pentru tehnica de bază, cât și pentru cea avansată. Ea e simplă – și, totuși, adeseori, simplitatea nu poate fi înțeleasă de oameni.

Trebuie să faceți ceva, în domeniul în care vreți să materializați. Trebuie să intreprindeți o acțiune. Dacă în viața voastră 3D există ceva pe care vreți să îl schimbați, după ce ați lucrat cu metoda, faceți totuși ceva – intreprindeți o acțiune în viața voastră, care să fie aliniată cu rezultatul la care vreți să ajungeți. Acest lucru poate implica să obțineți informații despre ceea ce vă doriți sau poate însemna chiar să schimbați stilul în care faceți lucrurile în viața voastră, că să vă aliniați cu realitatea pe care vreți să o creați.

Dacă e ceva din alt domeniu al conștiinței, atunci trebuie să intreprindeți acțiunea în acel domeniu. Vom discuta despre cum să faceți acest lucru, într-un mesaj viitor, nu acum. Adevărul fundamental este că, pentru a crea o noua realitate – în orice domeniu al conștiinței sau existenței – trebuie să intreprindeți o acțiune în acel domeniu.


Tehnica avansată 

După ce v-ați energizat Sinele Viitor – așa cum am descris mai sus – vă schimbați identitatea de sine, trecând de la sinele vostru actual, la Sinele vostru Viitor. Asta înseamnă că vă îndreptați conştienţa – sau, că să fim mai exacți, o parte din conştienţa voastră – de la corpul vostru fizic, la corpul Sinelui vostru Viitor. Simțiți că sunteți întrupați în realitatea voastră viitoare. În timp ce vă simțiți total întrupați în acea realitate, „priviți” înapoi, la corpul vostru fizic, din poziția avantajoasă a viitorului. Pe măsură ce finalizați această lucrare, veți simți o oscilație sau o vibrație, ca și când cele două realități converg. E ca și când valuri de energie din Sinele vostru Viitor, cu care sunteți acum identificați, se ciocnesc cu valurile de energie ale sinelui vostru prezent, cu care nu sunteți identificați în acest moment.

Punctul energetic în care valurile din viitor se ciocnesc cu valurile din prezentul vostru creează un punct de vid  (sau, mai exact spus, o „zonă de vid”), iar prin intermediul acestui punct (acestei zone) de vid, realitatea voastră prezentă se poate preschimba rapid, în realitatea voastră viitoare. Practic vorbind, veți fi făcut saltul în alte linii temporale.

Că să ajungeți la un context mai amplu pentru tehnica avansată, vă recomandăm călduros să citiți un mesaj pe care vi l-am transmis înainte, intitulat  Arta de a sări liniile timpului. Deși această metodă poate fi folosită pentru materializarea dorințelor personale, vi-o împărtășim în speranța că o veți folosi în timpul Meditației Mondiale, din data de 4 noiembrie 2012, în care vom Semăna noi realități, favorabile omenirii.

Instrucțiunile de pregătire, pentru cei care doresc să participe la Meditația Mondială – indiferent de locul fizic în care se vor afla în prima duminică din noiembrie 2012 – vor fi postate până la data de 1 octombrie.

Sunteți cei care plantează semințe pentru noi realități – fie că vă place, fie că nu, fie că sunteți sau nu sunteți conștienți de acest lucru. Intenția cu care vă împărtășim aceste informații este să mărim probabilitatea existenței unui viitor favorabil omenirii. Pe aceia dintre voi care aleg să ni se alăture în Meditația Mondială – fie în persoană, la atelierul de lucru din Seattle, fie de la distanță – îi rugăm să facă experiențe cu această metodă, înainte de eveniment. Alegeți ceva din viața voastră, pe care vreți să îl schimbați. Folosiți metoda, în fiecare zi.

O dată pe zi este tot ceea ce e necesar. Testați-o. Vedeți cum lucrează. Aflați, din experiența directă, cât de eficientă este această metodă. Apoi, după ce o veți fi stăpânit, vă veți putea asuma responsabilitatea de a fi în slujba omenirii. Pe aceia dintre voi care sunt îndeajuns de disciplinați, îi invitam să ajungă la acest nivel de măiestrie.
Hathorii 18 august 2012



 ***

Gândurile şi remarcile lui Tom

Consider că Sfera Tuturor Posibilităților este un concept mental fascinant. Iar de când mentorii mei au început să mă învețe această tehnică (cam înainte cu o săptămână de a trimite mesajul), lucrez intensiv cu ea.


Cred că mesajul este cât se poate de clar, dar aș vrea să spun câteva lucruri despre unele aspecte privind metoda.

În tehnica de bază, vă imaginați în jurul vostru o Sferă de mărimea universului, iar plexul vostru solar se află în punctul central al Sferei. Acelora dintre voi care vizualizează ar trebui să le fie foarte ușor să-și imagineze acest lucru. Aceia dintre voi care nu vizualizează, nu vă faceți griji pentru imaginile vizuale. Imaginați-vă și simțiți Sfera și nenumăratele puncte de Lumină de pe suprafața ei, prin intermediul oricăror simţuri cu care vă simțiți bine.

Pentru unii oameni, asta va însemna că vor avea o senzație tactilă a Sferei și a punctelor de Lumină. Pentru alții, o voce interioara le va descrie Sfera și punctele de Lumină. Unii oameni vor percepe Sfera prin intermediul mai multor simţuri, adică o vor vedea și o vor simți tactil etc.

Elementul important de aici este să faceți apel la simțul/simțurile pe care îl/le folosiți în mod firesc – și să nu vă pierdeți timpul încercând „să vedeți” Sfera, punctele de Lumină sau Sinele vostru Viitor.
Un alt element este cel legat de mărimea Sferei. Hathorii sugerează o Sferă de mărimea universului, că să puteți atrage în ea energiile subtile, din toate aspectele cosmosului.

Este o idee interesantă, întrucât unii fizicieni au sugerat că mărimea universului ar putea fi infinită. Măsurătorile curente, făcute asupra universului observabil, estimează că el are o raza de circa 46 de miliarde de ani Lumină. Asta înseamnă un volum uriaș de spațiu, care, sub orice aspect practic, probabil că este de neconceput pentru majoritatea dintre noi. Când am apelat la mentorii mei, că să îi întreb despre această provocare la care e supusa percepția, au spus că…
„Realitatea este cu mult mai vastă decât vă puteți imagina; cu toate acestea, faptul de a acționa că și când puteți, cu adevărat, să vă extindeți la infinit percepția mentală, are beneficii deosebite pentru conștiență/evoluția multidimensională”.

Cu alte cuvinte, faceți tot ce puteți că să vă imaginați în interiorul unui spațiu cu adevărat FOARTE mare, care cuprinde o parte atât de mare din univers, cât puteți voi concepe.
Unele persoane nu se simt în largul lor cu ideea de a crea întinderi de spații mentale vaste. Dacă faceți parte din această categorie, nu vă faceți griji – pur și simplu, faceți o Sferă mai mică – cât de mică doriți, atât timp cât sunteți înconjurați în întregime de Sferă.

Ca ființă umană (cu aspecte multidimensionale) aveți aptitudinea înnăscută de a folosi întregul potențial al Sferei Tuturor Posibilităților. Folosirea cu succes a Sferei depinde însă de două atitudini mentale, indispensabile: intenția și anticiparea.

Altfel spus, trebuie să aveți o idee clară despre noua realitate (și anume, rezultatul) pe care doriți să o aduceți în viața voastră. Fără această exactitate, nu vă puteți angrena puterea intenției voastre. Fiți exacți și clari în legătură cu lucrul pe care doriți să îl aduceți în realitatea vizibilă.
Hathorii mai menționează faptul că, de fiecare dată când este creat un rezultat într-un univers dual, apar contra-reacții la noua creație. Cu cât este mai radicală schimbarea din noua realitate, cu atât mai radicale pot fi reacțiile. Aveți grija la acest aspect.

Hathorii recomandă cu fermitate să creați rezultate care sunt neprimejdioase pentru voi  înșivă și pentru ceilalți. Și asta, ca să vă apere pe voi (și pe alții) de creații dăunătoare.
De asemenea, trebuie să fiți siguri că aveți atât capacitatea, cât și dreptul de a atrage asistența multidimensională, atunci când vă creați noile realități. Acest gen de anticipare este crucial în descărcarea de energie, din Sferă, în plexul vostru solar.

Practicanții avansați, care lucrează cu energia subtilă, nu vor avea nici o problemă cu acest lucru. Dacă faceți parte dintre ei, veți fi atrași de ea „că rața de apă”, cum se spune. Dacă nu aveți însă experiență cu natura energiei subtile și cu legătura pe care o are cu intenția, acest lucru ar putea fi un obstacol.

Hathorii afirma că Sfera Tuturor Posibilităților accesează posibilități multidimensionale și că metoda este, pentru voi, o cale de a avea acces la această realitate cu multiple fațete.
Mulți – dacă nu cei mai mulți dintre noi – consideră crearea unei noi realități (unui nou rezultat) pentru noi înșine, într-o maniera liniara. E ca și când viața noastră se desfășoară doar de-a lungul unei linii drepte – iar noi facem anumite lucruri de-a lungul linei noastre temporale 3D, care contribuie la ceea ce dorim să creăm.

Hathorii spun însă că, pe lângă faptul de a lucra în stilul în care suntem obișnuiți să o facem, putem atrage spre noi posibilitățile multidimensionale. Aceste noi posibilități – ce există că potențial (dar nu sunt încă în realitatea 3D) – ne pot energiza rezultatul dorit, făcându-l să se materializeze într-un ritm mai rapid decât dacă am continua să înaintăm încet și greu, făcând obișnuitele lucruri 3D, ca să le transpunem în realitate.

Odată ce vă formați intenția clară despre ceea ce doriți să creați, vă concentrați atenția în plexul solar și vă imaginați o versiune despre voi înșivă, în viitor. Apoi simțiți un fir, între plexul vostru solar și plexul solar al Sinelui vostru Viitor. Acest fir va deveni canalul pentru energiile multidimensionale și vă va permite să vă transformați Sinele Viitor, într-un factor magnetic de atracție, ce va aduce rezultatul pe care doriți să îl creați în realitate, într-un ritm mult mai rapid.
Hathorii sunt foarte convinși că faptul de a lucra cu această metodă, o dată pe zi, va reduce foarte mult timpul necesar materializării unei noi realități. Eu unul am constatat că durează doar 5 minute să parcurg întregul proces, iar acest lucru o face să fie o metodă foarte eficientă, ca timp investit.
De asemenea, Hathorii subliniază faptul că este necesar să faceți ceva care să exprime acea realitate viitoare. Cu alte cuvinte, faceți ceva în 3D, în direcţia rezultatului pe care vi-l doriți. Folosirea metodei, fără a face cu adevărat ceva, în realitatea exterioară din viața voastră, este mult mai puțin eficientă decât angrenarea ambelor voastre lumi – atât cea interioară, cât și cea exterioară.
Cu toate că discuţia Hathorilor despre metodă este clară și la obiect, o voi expune pas cu pas, pentru aceia care mai au întrebări despre ea. Dacă ați înțeles paşii implicaţi, treceți nestingheriți mai departe, la secţiunea Tehnica avansată, unde dezvolt câteva dintre elementele mai subtile, legate de acest subiect.


Tehnica de bază
Pasul 1: Stabiliți cu claritate detaliile despre ceea ce doriți să creați. Acest lucru va forma fundația pentru Sinele vostru Viitor, pe care îl veți crea. Detaliile au putere – așa că, fiți exacți.

Pasul 2: Concentrați-vă atenția în plexul solar, aflat în spatele cavității stomacale.

Pasul 3: Imaginați-vă în interiorul unei Sfere de mărimea universului (sau mai mică, dacă sunteți neliniştiţi de senzația unui spațiu atât de vast). Plexul vostru solar se află exact în centrul acestei Sfere.

Pasul 4: Imaginați-vă Sinele vostru Viitor, în fața voastră. Pentru cei mai mulți oameni, el va fi la o distanță de circa 3–9 metri, însă poziţionaţi acest Sine atât de aproape sau de departe, cât simțiți că este bine pentru voi. Acest Sine Viitor imaginat este „eul” ce vă trăi rezultatul pe care doriți să îl creați. El este întruparea acelei realități viitoare. Odată ce aveți o senzație clară despre acest Sine Viitor imaginat, sunteți pregătiți să treceți la pasul 5.

Pasul 5: Imaginați-vă un fir ce se întinde între plexul vostru solar și plexul solar al Sinelui vostru Viitor.

Pasul 6: Începeți să descărcaţi energie din Sfera Tuturor Posibilităților, în plexul vostru solar. De aici, energia curge către plexul solar al Sinelui vostru Viitor. Descărcarea începe imediat ce ați înțeles că Sfera Tuturor Posibilităților vă este accesibilă, în virtutea existenței voastre ca ființă umană multidimensională. Apoi activați Sfera, printr-un act de intenție tăcută.

Pasul 7: Cât timp vă simțiți bine în cadrul experienţei, lăsați Sfera să descarce energiile în plexul vostru solar și în plexul solar al Sinelui vostru Viitor.

Pasul 8: Dacă aveți această inclinaţie, adăugați-i experienţei sentimentul de apreciere, că să amplificați factorul magnetic de atracție, care este Sinele vostru Viitor.

NOTĂ: Pentru cei mai mulți oameni, este un lucru normal ca, pe durata acestui gen de muncă energetică, atenția lor mentală să se abată de la subiect. Dacă se întâmplă acest lucru, în clipa în care atenţia focalizată vă este deviată, readuceţi-o ușurel în zona în care lucrați. Fără judecată, fără iritare – doar reveniţi la ceea ce faceți în prezent.

Pasul 9: Când ați încheiat, după ce ați parcurs paşii staţi câteva minute, că să fiți doar cu voi înșivă. Cel mai bine este ca, în acest interval de timp, să rămâneţi în tăcere, ca să puteți integra energiile subtile ce au fost descărcate în timpul procesului.



Tehnica avansată

Consider că această parte din metodă este cea mai uimitoare. Poate pentru că, în timpul fazei finale, pot simți ciocnirea a două valuri. E ca și cum undele staţionare ale realităţii mele actuale se întretaie cu undele staţionare ale Sinelui meu Viitor. Ciocnirea celor două valuri creează, într-adevăr, un punct de vid – sau, așa cum au explicat Hathorii – o zonă de vid. Această zonă de interacţiune a valurilor mi se pare a fi o puternică matrice de transformare.

În plus, pe parcursul tehnicii avansate, descărcarea de energii și posibilități din Sferă mi se pare mult mai intensă.

La sfârșit, am descoperit o anomalie interesantă, legată de saltul spaţial pe care Hathorii îl propun în timpul etapelor finale ale tehnicii. E posibil să întâlniți un fenomen similar – motiv pentru care îl menționez.

Inițial, am simţit că este oarecum derutant să „privesc” înapoi la sinele meu actual, din poziția avantajoasă și din perspectiva spaţială a Sinelui meu Viitor. Într-un târziu, am putut face saltul – iar când s-a produs acest lucru, energeticele din Sfera mea au crescut rapid. Experiența a devenit foarte intensă și am putut simți cum valuri foarte intense de energie curg spre sinele meu actual, din Sinele meu Viitor.

În clipa în care am trecut total la sentimentul de a fi întrupat în Sinele meu Viitor – și nu în sinele meu actual – energeticele au atins intensitatea cea mai mare. Când energia a devenit prea puternică pentru zonă mea de confort, am „sărit” spontan din Sinele meu Viitor, înapoi în sinele meu actual. Iar în acele clipe de integrare în sinele meu prezent, am avut senzația că trupul îmi era inundat de endorfine, iar întreaga experiență părea curios de amuzantă. Mă gândesc că această senzație de delectare se poate datora puternicei impresii mentale că întreaga lume – inclusiv eu – este mai mult iluzorie decât reală și că toate formele (inclusiv corpurile fizice) sunt deopotrivă efemere și pasibile de a fi modificate, într-o clipită.

Folosirea muzicii
Când se parcurge acest proces, nu este necesar să se folosească un fundal cu muzica. Am făcut experiențe cu ambele și chiar consider că anumite genuri de muzica pot contribui la generarea unei experiențe mai profunde. Spunând acestea, simt că, de cele mai multe ori, prefer să fac acest proces în linişte. Posibilitatea de a constata că sunetul/muzica este sau nu un aliat de folos în acest proces, e o chestiune de gust și de receptivitate neuronală.

Dacă alegeți să folosiți muzică pe fundal, v-aș sugera un gen de muzică ce vă ajută să vă îndreptați atenția în interior – iar dacă este de factură psihoacustică, să fie ceva care cel puțin să producă creșterea activităţii alfa. Vă mai sugerez să reglaţi intensitatea muzicii la volum mic, astfel încât să nu vă afecteze experiența lăuntrică.

Întrucât unele persoane vor vrea să ştie care dintre piesele mele muzicale le-aș sugera, voi economisi un pic din timpul vostru și al meu, menţionându-le acum. Compoziţiile mele preferate actuale (create de mine), pe care îmi place să la folosesc cu Sfera Tuturor Posibilităților sunt fie Infinite Pool: Entering the Holographic Brain, fie Lightship.



Meditația Mondială Hathor, de duminică, 4 noiembrie 2012
Deși Sfera Tuturor Posibilităților poate fi cu siguranță folosită pentru a accelera crearea de rezultate personale, Hathorii împărtăşesc această metodă, în speranța că alții o vor folosi ca să creeze rezultate pozitive pentru omenire, pe măsură ce intrăm, în plan colectiv, într-un nou ciclu de timp.
La ora 3 PM PST, duminică, 4 noiembrie 2012 [în România, luni, 5 noiembrie 2012, ora 01:00. N.tr.], Hathorii vor energiza o Meditație Mondială, centrată pe tema Sfera Tuturor Posibilităților*.
Dacă intenţionaţi să participaţi alături de noi, în această Meditație de noua creație, Hathorii au solicitat ca toate persoanele care iau parte la Meditație să aibă o oarecare experiență de lucru cu Sfera, înainte de eveniment. Instrucțiunile finale și sugestiile de pregătire vor fi postate pe acest website, până la 1 octombrie 2012.
*Pentru aceia dintre voi care aleg să ni se alăture pentru cele trei zile de seminar Intensiv, The Art of Seeding New Realities (Arta de a pune Seminţele Noii Realități), din 2-4 noiembrie, în Seattle, Washington, vom explora foarte temeinic Sfera Tuturor Posibilităților, fapt ce va conduce la un grad și mai ridicat de stăpânire a metodei. Mai mult decât atât, sunetele catalitice ale Hathorilor vor juca un rol cheie și dinamic, în transmiterea acestei cunoașteri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu